19 Nisan 2016 Salı 16:35
AK Partili kadınlardan Bitlis'te 'Kardeşlik Ormanı'
 AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir ve yönetim kurulu üyeleri, 'Doğu Batı Elele Bedenimiz Türkiye' projesi kapsamında, AK Parti Bitlis Kadın Kolları Başkanlığı'nca oluşturulan 'AK Kadınlar Kardeşlik Ormanı'na fidan dikmek için Bitlis'e gitti. Denizli'nin yanı sıra Bartın, Muğla, Muş, Hakkari, Van, Tekirdağ, Edirne, Siirt, Diyarbakır, Mersin, Kars, Batman, Trabzon Kadın Kolları İl başkanlarının da katıldığı etkinlikte; kadınlar hep birlikte fidan dikerek can suyu verdi. Bitlis İl Kadın Kolları Başkanı Ferah Diba Zeydan'ın konuğu olan kadınlar, Bitlis'i gezdi ve çeşitli etkinliklere katıldı.

Proje kapsamında Bitlis İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın oluşturduğu kardeşlik ormanına fidan diktiklerini söyleyen AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, "Bu projeyle tüm Türkiye'de kardeşliğin pekişmesi amaçlandı. Bu projenin tüm Türkiye'ye örnek olmasını istiyoruz. Bitlis'e 7, bölge 4 iklimden gelen kadın kolları başkanlarımız var. Bu kardeşliğimizi pekiştirmek için buradan Türkiye'ye bir mesajımız olsun. Bizim için doğusu da batısı da bir. Kardeşlik, birlik, beraberlik için uzak yakın demeyip düştük yollara. Bize yazık etmişler, aslında hiçbir farkımız yok. Hissiyat aynı, duygu aynı, memleket ve vatan sevgisi aynı ve biz kadınlar olarak bunu çoktan fark ettik ve gereğini yapıyoruz" dedi.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.