27 Mayıs 2016 Cuma 17:04
Bakan Zeybekci'den ilk ziyaret Denizli'ye

 Denizli'ye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ilk olarak Colossae Otel'de Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu'nun (TÜRKONFED) 38'nci Girişim ve İş Dünyası Konseyi'ne katılacak.

Zeybekci, burada Orta Demokrasi Tuzağından Çıkışta Özel Sektörün Rolü panelinin açış konuşmasını yapacak. Bakan Zeybekci daha sonra 3. Sanayi Sitesi esnafının düzenlediği hayır yemeğine katılacak, Denizli Valiliği'ni ziyaret edecek. Bakan Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ettikten sonra, Vildan-Ömer Arkış çiftinin nikah törenine katılıp, AK Parti İl Başkanlığı'nda Denizli İl Danışma Kurulu'na geçecek. Zeybekci, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz'i makamında ziyaret ettikten sonra Ankara'ya dönecek.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.