27 Kasım 2018 Salı 13:40
CHP Büyükşehir adayı İçen: “Makam Aracı Kullanmayacağım”

Yılmaz İçen Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi. “Belediyelerde yaşanan bu saltanatı kaldıracağım." diyen İçen, "Herkes işyerine nasıl kendi imkanlarıyla ulaşıyorsa, Belediye görevlileri de aynı şekilde ulaşacaklar. Orada yaşanan makam aracı saltanatını kaldıracağım.” dedi.

HER MAHALLEYE KREŞ

Mahallede çalışan insanların çocuklarını güvenle bırakabilecekleri mahalle kreşleri açacaklarını ifade eden Yılmaz İçen; “İnsanlarımız, gönül rahatlığı ile Belediyenin açacağı kreşlere çocuklarını bırakarak, işlerine gidebilecekler. Tüm modern ülkelerde işçiler nasıl rahat ediyorsa, benim Başkanlığım dönemimde de öyle rahat edecek.

ÖĞRENCİLER, CEMAAT YURTLARINA MAHKUM OLMAYACAK

Bugün ilimizde yoğun bir şekilde öğrenci yurdu sıkıntısı yaşanıyor. Şehir dışından gelen gariban öğrenci yurtta kalamazsa, ev tutacak parası da olmayınca mecburen bir cemaate giderek onun yurdunda kalmaya başlıyor. Biz her mahalleye yeni öğrenci yurtları yaparak, öğrencileri cemaatin kucağına atmayacağız. Onları gerçek öğrenci yurtlarında barındıracağız.

10 MİLYON TURİST SÖZÜ

Pamukkalesi ve turistik bölgeleri ile her yıl 1 milyon civarında turist çeken Denizlimiz, benim başkanlığım dönemimin 5. Yılı sonuna kadar 10 milyon turist gelen bir il haline getirilecek. Getirilmez ise gelin bana hesap sorun. Turizmin en iyi yapıldığı iller arasına Denizli’yi de sokacağız. Denizlimizde bu potansiyel var. Sadece harekete geçirilmesi lazım.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Yılmaz İçen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.