04 Nisan 2019 Perşembe 12:12
CHP'li Atlı: “Yeniden sayım yapıldı, mazbatamızı bekliyoruz”

Denizli'nin Babadağ ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’li Ali Atlı, 17 oy farkla rakibi AK Partili rakibi Salim Demirezen’i geride bırakarak başkan seçilmişti. Fark az olunca AK Parti sonuçlara itiraz etti, Seçim Kurulu da yeniden sayım kararı verdi. Tüm gece ilçede kurulan 22 sandık yeniden sayıldı. Tüm oylar tek tek kontrol edildi, ancak sonuç değişmedi. Sabah erken saatlerde tamamlanan yeniden sayım işlemi sonunda CHP ile AK Parti arasında 17 oyan oy farkı 15’e düştü, ancak sonucu değiştirmedi.

MAZBATAYI BEKLİYORUZ

Babadağ’ın yeni başkanı olan Ali Atlı, seçim sürecini ikinci kez sayım ile tamamladıklarını belirterek, “Yeniden sayım sonunda kazandığımız bir kez daha belgelendi. Artık mazbatamızı bekliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 04.04.2019 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.