23 Mayıs 2017 Salı 14:50
CHP'li Demirci'den proje referandumuna eleştiri

Merkezefendi Belediyesi, Gerzele Mahallesi Fetih Camisi karşısındaki park alanının bir bölümüne otantik pazaryeri projesi başlattı. Ancak mahalle halkının bir bölümünün otantik pazaryeri projesine karşı çıkması üzerine Merkezefendi Belediyesi de referandum yapma kararı aldı. Yapılacak referandumda mahalle halkı sandığa gidecek ve projenin kütüphane mi yoksa pazaryeri mi olacağını belirleyecek. 28 Mayıs Pazar Günü saat 11.00'de Gerzele Mahallesi'nde halk oylaması yapılacak.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, referandumla akıbeti belirlenecek proje için alınan referandum kararıyla ilgili AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nu eleştirdi. Demirci, 6 ay önce o bölgede oturan vatandaşlar tarafından projeye karşı eylem yapıldığını hatırlatarak, "O gün orada eylem yapan vatandaşlara 'Kararımız kesin, engel olamazsınız, biz ne diyorsak o' dendi, şimdi ise kalkıp 'Halk ne derse o' sözleriyle siyaset yapmaya çalışıyorsunuz. Bunlar ucuz ve bayat numaralar. Kimse bizim aklımızla alay etmesin, sevimli gülücüklerle kalkmış referandumdan bahsediyorsunuz. Hiç kusura bakmayın, siz ne bizim, ne de vatandaşın aklı ile alay edemezsiniz" dedi.

"MECLİS GÖRÜŞMELERİNDE İTİRAZ ETMİŞTİK"

Konu ile ilgili olarak Merkezefendi Belediyesi Meclis oturumlarında gerçekleştirilen görüşmelerde de itirazlarını dile getirdiklerini ifade eden Demirci, "Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu düpedüz tribünlere oynuyor, meclis görüşmelerinde yaptığımız itirazlar neden dikkate alınmadı merak ediyorum. Şimdi kalkmış bir medya kuruluşuna demeç verip, ‘Merkezefendi Referanduma gidiyor' başlıkları attırılıyor. Vatanın bunlara karnı tok. Promosyon belediyeciliğini aştınız, şimdi de insanların aklıyla alay etmeye mi başladınız? Bugüne kadar hiç görmediğimiz taktikler deneniyor. Tabi bunun en büyük nedeni de partisinin 16 Nisan'da aldığı oy oranları ve yaşadığı hezimettir" diye konuştu.

DHA

Son Güncelleme: 23.05.2017 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.