03 Mayıs 2017 Çarşamba 21:39
CHP Merkezefendi Belediye Meclisinde bayrak değişimi

CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığında düzenlenen törene İlçe Başkanı Sedat Demirci, Belediye Meclis Grup Başkan Vekili sabri Yıldız, Belediye Meclis Üyesi Ayşe Hazer, partililer ve basın mensupları katıldı. Törende konuşan İlçe Başkanı Sedat Demirci, sözlerine gazetecilerin Basın Özgürlüğü Gününü kutlayarak başladı. Demirci, "Bundan sonraki süreçte Türkiye'de basın özgürlüğü adına CHP elinden gelen ne varsa gösterecektir" dedi. Demirci, Merkezefendi Belediye Meclisinde CHP grubu olarak her zaman yapıcı muhalefet yaptıklarını belirterek, zaman zaman önergelerini dikkate alıp değerlendiren Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na da teşekkür etti.

Demirci, Demokrasi anlayışları gereği her yıl belediye meclisi grup başkanvekillerini değiştirdiklerini vurguladı, "Tüm meclis üyelerimize başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz dönem Sayın Sabri Yıldız, belediye meclisimizde grup başkan vekilliği yaptı. Kendisine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" diyerek Yıldız'a plaket verdi.

Bir yıllık grup başkanvekilliği görevini tamamlayan Sabri Yıldız da en disiplinli çalışan grubun CHP grubu olduğunu belirterek, "Biz kişilere değil, ilkelere bağlı bir partiyiz ve çalışmalarımızı o yönde yapıyoruz. Birlikte görev yaptığım tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Görevi benden devralan arkadaşıma da çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Görevi devralan Ayşe Hazer ise, Sabri Yıldız'dan devraldığı bayrağı günü geldiğinde başkalarına devredeceğinin altını çizerek, "Meclis Üyesi arkadaşalarıma bana gösterdikleri güven için teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi, aynı disiplinde ve aynı görev anlayışı içinde çalışmaya devam edeceğiz. Sosyal Belediyecilik dediğimizde akla gelebilecek iki örneği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ziyaretlerimizin bize çok büyük kazanımları oldu. Önümüzdeki dönemde de bu tür ziyaretlerimiz devam edecek. Biz 12 kişilik bir ekibiz. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Gazetecilerin sorusu üzerine referandum sürecini değerlendiren İlçe Başkanı Demirci, "Denizli halkına, Merkezefendi halkına demokrasilerine sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum. Gereğini sandıkta yapmıştır. Fakat referandum sonucu vicdanlarda kanayan bir yaraya dönüşmüştür. Malesef Millet iradesinden bahsedenler, sandıktaki millet iradesini gölgelemiştir." dedi. Merkezefendi ilçe örgütü olarak çok iyi hazırlandıklarının belirten Demirci, iktidar partisinin tüm imkanları kullanmasına rağmen ilçelerinden yüzde 59 hayır oyu çıkardıklarını vurgulayarak, “Hayır cephesinde çalışan tüm parti ve sivil toplum kuruluşlarının bu sonuçta payı var. Hepsine teşekkür ediyorum. Biz de yaptığımız başarılı çalışmaların meyvesini aldık. Önceki seçimde çok az farkla kaybettiğimiz Merkezefendi Belediyesini önümüzdeki seçimlerde örgütü arkasına almış bir adayla kesinlikle kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 03.05.2017 23:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.