21 Şubat 2019 Perşembe 15:48
Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de halka hitap ediyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tyyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak Yerel Seçimler öncesi geldiği Denizli'de 29 Ekim Bulvarında düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Erdoğan konuşmasından satırbaşlar şöyle;

“Şu anda Cumhur İttifakı’nın karşısında kim var? ‘Zillet ittifakı’ var. Benim milletim bölücü terör örgütünün desteklediği kişilere oy verir mi? İşte ‘zillet ittifakı’na bir Osmanlı tokadı yakışır. Cumhur İttifakı’nın zaferi bir tarihtir. Denizli’de inşallah bu sefer rekor kıracağız. Teşkilatlarımızdan üyelerimize AK Partiye ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül vermiş kardeşlerime aman ha içinizde bir, beraber olun diyorum çünkü maalesef hala istediğimiz konsolidasyon olmuş değil. Bunu başarmamız lazım, ve ben bunu başaracağımıza inanıyorum.

Nihat Kardeşimiz’i İzmir’e niye gönderdik? Körfez ne halde ya, pislikten geçilmiyor. İzmir gibi bir kentimize bu yakışır mı. Susuzdu bir zaman oraya suyu DSİ ile ben getirdim. Diyorlar ki Ak Parti kuyruk getirdi. İki kuyruk var bir kuyruk yokluklar kuyruğudur. Benzin kuyrukları 24 saat istasyonlarda beklerdik. Şimdi ki kuyruk bereket kuyruğu, varlık kuyruğu, fırsatçılara ders verme kuyruğu. Benim vatandaşım geliyor oradan yüzde 50 uzuz sebzesini meyvesini alıyor.

Dünyada bir çok ülkeyi felç edecek ekonomik siyasi ve toplumsal olarak çökertecek nice teşebbüsü aştık. Bizi proje terör örgütleri üzerinden döviz kuru üzerinden sindirmeye çalışanlar hedeflerine ulaşamadılar. 31 Mart seçimleri bu kesimleri bitlerini yeniden kanlandırmışa benziyor. Cumhur ittifakının karşısına dörtlü bir çete çıkarttılar kumandasını da Kandil ve Pensilvanya’ya verdiler.

İnşallah yıl sonuna kadar Çivril’i doğalgazla buluşturuyoruz.”

Son Güncelleme: 21.02.2019 22:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.