16 Mayıs 2018 Çarşamba 13:39
Denizli Ülkü Ocakları'ndan “Sevdamız Türkiye” şöleni

Şölende bir konuşma yapan Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, Anneler gününü kutladı, teşkilatının yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 “BİRLİK BERABERLİK VURGUSU”

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz  da yaptığı konuşmada, Ülkücülerin devletin bekası ve milletin selameti adına akılları zorlayan mücadeleyi her şartta ortaya koyacağını söyledi.  Genel Başkan Kılavuz,  “Birlik ve beraberlik içinde, birbirine kenetlenerek, omuz omuza, gönül gönüle vererek her türlü ihaneti ve hainliği yerle bir edeceğiz. Liderimiz Devlet Bahçeli beyin emrinde zerre taviz vermeden Devletimizin bekası ve milletimizin selameti adına akılları zorlayan mücadeleyi her şart altında ortaya koyacağız. Aydınlık yarınlara, parlak bir istikbale, bağımsız bir cumhuriyete yelken açan Türk milleti; dâhili ve harici düşmanlarına Türk’ün sillesini çarpacak kuvvet ve kudrettedir” dedi.

“HİSARLIOĞLU’NA TEŞEKKÜR”

Kılavuz, eğitim alanında yaptıkları çalışmalardan dolayı Ülkü Ocakları Denizli İl Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu’na teşekkür etti. Kılavuz,  “Her şeyden evvel sizlerin asli vazifeniz eğitim hayatlarınızdır. Her bir kardeşim lisesinde üniversitesinde parmakla gösterilen hayranlık duyulan başarılı öğrenci olmak zorundadır. Ülkücü başarısız olamaz. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ifade ettiği gibi benim dava arkadaşım yüksek vasıflı Türk olmak zorundadır. İlimde bilimde teknikte sanatta ticarette her alanda ülküdaşlarım Türk gençliğinin önderleri olmak zorundadır. Siz çağımızın her türlü felaketine karşı iman yolcusu feraset sahibi kişilik ruhuna sahip beşikten mezara kadar adam gibi yaşayan milletimizin kahramanlarısınız” ifadelerini kullandı.  Şölende Ülkü Ocakları  Genel Merkez Sanatçıları Ozan Manas , Ahmet Öncel ve Atilla Yılmaz söyledikleri birbirinde güzel ezgilerle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.