08 Ekim 2018 Pazartesi 18:21
İYİ Parti Denizli Teşkilatı yeni yönetimini tanıttı

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından yeniden il başkanı olarak görevlendirilen Hasan Akgün, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında yeni oluşturulan yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Toplantıya İl Başkanı Akgün ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Akgün, yaptığı konuşmada, 2018 genel seçimlerini, hükümetin seçim politikalarına rağmen  olumlu bir şekilde sonuçlandırarak Ankara’ya bir vekil gönderdiklerini, yerel seçimlerde de tüm Denizli belediyelerine talip olduklarını söyledi.

Açıklamaları sırasında genel merkezin talimatıyla istifaların gelmesi konusuna da değinen İl Başkanı Hasan Akgün, “ Daha yeni başlıyor” sloganıyla yola çıktık. İYİ Parti’de kongre sonrası genel merkezimizin talimatıyla istifalarımızı sunduk. İstifalardan sonra alınan kararla Denizli’de bu görev tekrar şahsıma tebliğ edildi. Teşekkür ediyor, görevimi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağımın sözünü veriyorum” dedi.

Geçirilen genel seçimlerin sonucunu hükümetin yapmış olduğu seçim politikalarına rağmen Denizli İYİ Parti açısından olumlu bulduğunu dile getiren il başkanı Akgün, “ Geçirilen genel seçimlerde bence başarılı olduk. Devlet imkanları ciddi olarak bizim önümüzde engel. Karşımızda siyasi bir rakip değil, seçim dönemi devletin bütün kanallarını kullanan erkle karşılaştık. Buna rağmen Yasin Öztürk abimizi Ankara’ya gönderdik” dedi.

Yerel seçimlerde İYİ Parti’yi daha iyi yerlere taşımak için yeni yönetimi belirlediklerini söyleyen Akgün, “Yeni dönemde 72 tane arkadaşı üye olarak davet ettik. Bunlar İYİ Parti’yi geleceğe taşıyacak gençlerden  ve geçmiş deneyimlerini geleceğe taşımak için siyasette 20 yıllık deneyimli abilerimizden oluşuyor. Allah inşallah bu arkadaşlarımızla beraber İYİ Parti’yi iyi yerlere taşımaya nasip eder” dedi.

Siyasetin  ihtiyaçlardan doğduğunu yönetimi oluştururken de Denizli’nin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduklarını söyleyen Akgün, “ Ben il başkanı olarak yeni yönetimimle beraber bütün belediyelere talibim. İyi insanları bulduktan sonra belediyeleri almamak için önümüzde hiçbir engel yok. Adayları seçerken de ilk bakacağımız nokta riyakat olacak. Yeni yönetim herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İYİ Parti Denizi'de il yönetimi şu isimlerden olştu;

Son Güncelleme: 08.10.2018 18:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.