13 Ocak 2018 Cumartesi 19:06
Milletvekili Özkan’dan HAK-İŞ'e ziyaret

Sendika şube Başkanı Söylemez, ziyaretinden dolayı Özkan’a memnuniyetlerini ifade ederken, taşeron işçilere kadro verilmesi konusunda “Kanunla birlikte işçilerin anayasal hak olan, sendikaya üyelik hakları da olacak. Bu durum bizleri ziyadesi memnun etmiştir. Bu anlamda başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanımıza, Maliye Bakanımıza ve her zaman yanımızda olan siz değerli Vekilimize teşekkür ederiz” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ VE DAYANIŞMAMIZ DEVAM EDECEK

AK Parti’nin iktidar olduğu günden itibaren sivil toplum örgütleriyle ve gönüllü teşekküllerle sürekli birlikte çalıştığını belirten Özkan, “Bundan sonra inşallah çok daha yoğun bir şekilde istişare çalışmalarımızı yapacağız. Bugün başkanımız Sayın Sezai Söylemez ile beraber dünden bugüne hem sendikalarımızın, hem işçilerimizin sorunlarını konuşup, Ak Parti Genel Merkezi olarak sorunların çözümüne bizim sunacağımız katkıları paylaşmak üzere buradayız” dedi.


Türkiye’de sendikal mücadele ve işçi haklarının elde edilmesi noktasında Hak-İş’in Türkiye’de ayrı bir yeri ve konumunun olduğunu ifade eden Milletvekili Özkan, Hak-İş’in adaletten ve hakkaniyetten yana her zaman onurlu ve mücadeleci bir tavır sergilediğini belirtti. Her zaman bu mücadelenin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade eden Özkan, “Tabi Türkiye çok önemli süreçlerden geçiyor. Özellikle seçim öncesinde asgari ücretliler üzerinden istismara varan seçim kampanyalarına hep birlikte şahit olduk. O dönem asgari ücretliyi istismar edenler bugün elini taşın altına koymaktan imtina ediyorlar. O gün meydanlarda bol keseden atanlar bugün ortaya çıkan tabloda uzlaşmacı bir tavır sergilemekten uzak bir tutum sergiliyorlar” diye konuştu.


AK Parti olarak ellerini taşın altına koymaktan asla çekinmediklerini dile getiren Milletvekili Özkan, bundan sonra da asla çekinmeyeceklerini söyledi. Özkan, ilkelerinden ödün vermeden Türkiye’ye 15 yıl boyunca verdikleri hizmetlerin devamı için ülkemizin yararına çalışan tüm sendikalara da kapılarının açık olduğunu belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.