12 Ekim 2016 Çarşamba 14:29
Amatör Spor Haftası Güreş Turnuvası ile başladı
10 Ekim 2016 Pazartesi günü kortej ile başlaması planlanan program, Şemdinli’den gelen şehit haberleri ile iptal olmuştu. Programın devamında planlanan etkinlikler ise dün Denizli’de güreş turnuvası ile başladı. Güreş Eğitim Merkezi Antrenman Salonunda gerçekleşen yarışmalara 25 sporcu katıldı.
 
Amatör Spor Haftası kapsamında yine hafta boyunca sportif turnuvalar gerçekleşecek. Haftanın son etkinliği ise, 17 Ekim 2016 Pazartesi günü saat 16.00’da Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda olacak. “Sporun En’leri” adıyla gerçekleşecek programda 2016 yılında Denizli’de spora damga vuran isimler, milli sporcular ve yıl boyunca ulusal ve uluslararası organizasyonlarda ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etmiş sporcular tanıtılarak ödülleri verilecek.

Son Güncelleme: 12.10.2016 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.