09 Ekim 2019 Çarşamba 13:10
Ceşen’den Amatör Spor Haftası mesajı

Her yıl Ekim ayının ikinci haftası, kutlanan Amatör Spor Haftası olarak kutlanıyor. Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, bu hafta ile ilgili mesaj yayımladı.

Amatörlüğün sporun her branşında önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Ceşen, “Amatör bir işi para kazanmak amacıyla değil zevk için yapan demek. Türkiye gibi genç bir nüfusa sahip olan ülkede amatörlük çok büyük önem kazanıyor. Denizli’de amatör spor kulübü olarak yüzden fazla spor kulübü var. Bu kulüplerde binlerce lisanslı sporcu amatör ruhla spor yapıyor. Bu ruh hiçbir zaman kaybolmaz. Amatör ruhla büyüyen sporcular profesyonel olsalar bile her zaman o ruhu yaşatırlar. Sadece futbol değil tüm spor branşlarında spor yapan  herkes amatörlüğü yaşayarak büyür. Bizlerde Denizli ASKF olarak tüm spor camiasının amatör spor haftasını kutluyoruz” dedi.

Öte yandan Denizli’de Amatör Spor Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Pazartesi günü vilayet önünden Delikliçınar Meydanı’na kadar gerçekleşen kortej yürüyüşü sonrası meydanda gösteriler yapıldı. Hafta boyunca bisiklet tur, panel, sağlıklı yaşam yürüyüşü gibi etkinliklerin yanı sıra Denizli ASKF tarafından Şirinköy Sahası’nda penaltı atışları, Akkonak sahasında da futbol turnuvası düzenlenecek. Sporda şiddet’in konuşulduğu panelin yanı sıra dart yarışmaları ile 13 Ekim Cumartesi günü Merkezefendi Kültür Merkezi önünde  saat 08.30’da “Sağlık için amatörce yürüyelim” adıyla etkinlik düzenledi. Amatör Spor Haftası, 14 Ekim Pazartesi günü saat 16.00’da Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda düzenlenecek olan “Sporun enleri” ödül töreniyle tamamlanacak. 

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, düzenlenen etkinliklere tüm Denizli halkını davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.