15 Kasım 2015 Pazar 14:37
Denizlispor'da Arif Erdem olmadı
 Futbolculuk kariyerinde Galatasaray'ın efsanelerinden olan, 2011-12 sezonunda Medipol Başakşehir'de teknik direktörlük yapan Arif Erdem, önce Başkan Mustafa Şavluk, Asbaşkan Taner Atilla ve Asbaşkan Fatih Karahan ile prensipte el sıkıştı. Erdem'in pazartesi günü sözleşme imzalayacağı bilirildi. Bu arada yardımcılarının uçak biletleri bile ayırtıldı.

Bu gelişmelerden sonra teknik konularda yaşanan bazı pürüzler ve Arif Erdem'in eşinin Denizli'ye gelmeye soğuk bakması resmi imza rafa kaldırıldı. Asbaşkan Taner Atilla, bu konuda şunları söyledi:
"Arif Erdem'le büyük ölçüde anlaşma sağlanmıştı. Bu nedenle hocamızla da görüşerek bu anlaşmayı duyurmakta bir sakınca görmedik. Daha sonra teknik detaylar yüzünden karşılıklı görüşülerek anlaşma iptal edildi. Ne Arif Erdem'in bize, ne de bizim ona bir kırgınlığımız yok. Yeni teknik adam arayışlarımız sürüyor."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.