16 Mart 2020 Pazartesi 14:28
Horoz'da zorlu Sivasspor maçı öncesi 2 kötü haber

Yukatel Denizlispor, 21 Mart Cumartesi günü saat 17.00’de deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile başladı. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, pas çalışmalarıyla devam ederek dar alanda oynanan çift kale maç ile sona erdi.

Yeşil Siyahlılarda Gençlerbirliği maçında sakatlık yaşayan ve çekilen MR sonucunda sağ arka adalesinde yırtık tespit edilen Recep Niyaz’ın sağlık ekiplerince tedavisine başlandı. Recep Niyaz’ın tedavisinin yaklaşık 1 ay süreceği öngörülüyor.

Modou Barrow’un Gençlerbirliği maçının ardından çekilen MR sonucunda sağ arka üst adelesinde küçük yırtık tespit edildi. Barrow'un 2 ila 3 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Sağ arka alt adelesinde küçük yırtık tespit edilen Kaleci Tolgahan Acar’ın tedavisi devam ederken Acar özel bandaj ile sahadaki yerini aldı.

Fizyoterapistler eşliğinde çalışmalarına devam eden ve tedavi sürecinde sona gelinen Isaac Sackey ise, bu hafta içinde takımla ile birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi.

Tedavileri devam eden Zakarya Bergdich, Kibong Mbamba, Hadi Sacko ve Ben Youssef’in milli maç arasında takımla birlikte çalışmalara başlamaları öngörülürken, bu futbolcular fizyoterapistler eşliğinde takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Anahtar Kelimeler:
Yukatel Denizlispor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.