17 Haziran 2020 Çarşamba 19:52
Horoz, evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 28.haftasında 20 Haziran Cumartesi günü Denizli Atatürk Stadında saat 21.00’de Beşiktaş’ı konuk edecek olan Yukatel Denizlispor hazırlıklarına bu akşam saatlerinde Haluk Ulusoy Tesislerinde yapacağı idmanla devam edecek.


DG Sivasspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Ogenyi Onazi’nin çekilen MR’ında arka adalesinde küçük bir yırtık tespit edildi. Tedavisine başlanan oyuncu 2-3 hafta forma giyemeyecek.

Recep Niyaz’ın tedavisi devam ederken, bir süre önce bağırsak ameliyatı geçiren Isaac Sackey takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürecek. 


Yukatel Denizlispor'da DG Sivasspor maçında kırmızı kart gören Zeki Yavru cezalı olduğu için Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

Beşiktaş maçı öncesi Hugo Rodallega, Oğuz Yılmaz ve Ogeyi Onazi 3’er sarı kartla kart ceza sınırında bulunuyor. 


Teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanlarına yarın tesislerde Denizli Özel Cerrahi Hastanesi ekipleri tarafından Covid-19 testi uygulanacak.

Öte yandan, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Denizli Valiliğine atanan Vali Ali Fuat Atik'in Çardak Havaalanında karşılama törenine katılan kulüp başkanı Ali Çetin, Vali Atik'e hoşgeldiniz diyerek, isminin yazılı olduğu 61 numaralı Denizlispor forması hediye etti.

Son Güncelleme: 17.06.2020 20:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.