01 Temmuz 2020 Çarşamba 15:32
Horoz Gaziantep FK'nü konuk edecek

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 30.haftasında 3 Temmuz Cuma günü saat 21.00’de Gaziantep Futbol Kulübü’nü konuk edecek olan Yukatel Denizlispor hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşil Siyahlılarda bir süredir sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyen oyuncularımız Recep Niyaz ve Ogenyi Onazi iyileşti ve takımla birlikte çalışmalara başladı. Geçtiğimiz hafta kart cezalısı oldukları için oynamayan Zeki Yavru ve Oğuz Yılmaz da bu maçta forma giyebilecekler. 

Gaziantep FK maçı öncesi teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanlarına bugün Haluk Ulusoy Tesislerinde Denizli Özel Cerrahi Hastanesi ekipleri tarafından Covid-19 testi uygulandı. 

Test sonuçları yarın kamuoyuna açıklanacak.

Güncelleme: 02.07.2020

Denizlispor Kulübünden yapılan açıklamada,  teknik heyet, futbolcular ve kulüp personelinde Covid-19 testlerinde herhangi bir pozitif bulguya rastlanmadığı bildirildi.

Son Güncelleme: 02.07.2020 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.