14 Mayıs 2016 Cumartesi 21:47
Yıldız: Çok mutluyuz
 Yıldız, "Ligde kaldığımız için çok mutluyuz. Son 13 maçta inanılmaz işler başardık. Bu başarıda asıl pay sahibi emekçi futbolculardır. Tüm kente hayırlı olsun. Biz bu maçla değil geçen haftaki muhteşem 1461 Trabzon galibiyetiyle ligde kaldık. Ayrıca Gaziantep temsilcisini de tebrik ediyorum. Kazansak birçok şüphe yaşanabilirdi. Denizli çok önemli bir futbol kenti. Umarım bir daha böyle sıkıntılı sezonlar yaşanmaz" diye konuştu.

GÜZEL MAÇ OLDU
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu ise, Denizlispor maçının ardından futbolcularını kutladı. Özsoylu, "Şaibesiz, güzel bir maç oldu. İki takım oyuncularını da tebrik ederim. Denizli'ye 4 eksikle geldik. Oyuncularımı galibiyetten dolayı kutluyorum" dedi.

Ferah IŞIK / DENİZLİ, (DHA)
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.