06 Temmuz 2023 Perşembe 11:34
Ormanda piknik yapıp ateş yakmak yasaklandı

Denizli Valiliği havaların ısınmasıyla birlikte orman yangınlarının önüne geçmek için ilave tedbirler almaya devam ediyor. Bu çerçevede yapılan açıklamada, “Meteorolojiden alınan veriler çerçevesinde önümüzdeki günlerde ilimizde sıcaklık değerlerinin yükseleceğinden dolayı, hava şartlarına ve insani faktörlere de bağlı olarak yangın riskinin artabileceği değerlendirilmiştir.

31 Ekim 2023 tarihine kadar “mesire alanları, tabiat parkları ve günübirlik kullanım alanlarının dışında” kalan ormanlık alanlarda piknik yapmak, konaklamak ve mangal, semaver gibi ateş yakmanın yasaklanmasına, izin verilen mesire alanlarında da belirtilen tarihler arasında saat 20.00’den sonra ateş yakmaya izin verilmemesine karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

İhlas Haber Ajansı (İHA)

Son Güncelleme: 06.07.2023 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.