20 Haziran 2017 Salı 19:25
Lokanta çalışanlarının bayram maaşlarını çaldı

Olay, bugün saat 04.00 sıralarında, Gazi Bulvarı'ndaki lokantada meydana geldi.

Lokantanın arka bölümünden ikinci kattaki pencereye tırmanan bir kişi, camı kırarak içeri girdi. Ardından kasayı açan hırsız, içindeki 6 bin lirayı alıp, tekrar girdiği yerden çıkıp gitti.

Sabah işyerine gelen ve kasanın açık olduğunu gören çalışanlar, olayı polise bildirdi. Lokantaya gelen polis, parmak izi ve güvenlik kamerası araştırması yaptı. Hırsızın belirlenip yakalanması için çalışma başlatıldı.


Lokantası sahibi Süleyman Mert, kasadan, personele bayram öncesi maaş olarak ödeyeceği 6 bin lira paranın çalındığını belirterek, "Arka camdan içeriye girmiş, kasada zorlama izi yok, muhtemelen anahtarla açılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyoruz. Personele bayram öncesi maaş dağıtacaktık" dedi.

DHA

Son Güncelleme: 20.06.2017 23:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.