08 Ekim 2016 Cumartesi 17:14
Baş ağrısından neştersiz ameliyatla kurtuldu

Çeliker'in burun boşluğunun kafa tabanında sinüzit sonucu kist oluştuğu, kistin içindeki mantar taşlarının temizlenmesiyle baş ağrılarından kurtulduğu belirtildi.

İşçi emeklisi olan 3 çocuk 8 torun sahibi Veli Çeliker, sürekli artan baş ağrıları nedeniyle Özel Tekden Hastanesi'ne başvurdu. Nöroloji Polikliniğinde Uz. Dr. Bülent Ünlü tarafından muayene edilen ve beyin MR'ı çekilen Çeliker'in, burun boşluğunun en gerisinde kafa tabanına çok yakın sinüzit zemininde gelişen kistte yerleşmiş mantar enfeksiyonu olduğu, enfeksiyonun ilerlemesi sonucu aynı zamanda kistin içinde küçük boyutlu birçok sayıda mantar taşları bulunduğu tespit edildi. Çeliker, Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Emin Ayduran tarafından ameliyata alındı. Ameliyatta Çeliker'in burun içindeki kisti temizlendi ve baş arılarından kurtulması sağlandı.

Op. Dr. Emin Ayduran, hastanın hayata kalitesini düşüren ve sürekli hale gelen baş ağrılarıyla 1 yıldır yaşadığını belirterek, "Hastamız, bize başvurduğunda ekibimizle birlikte tüm tetkiklerini inceledik ve uygulanacak operasyona karar verdik. Hastamıza dışarıdan hiç kesi yapılmaksızın ameliyat uygulandı. Sinüs boşluğuna girilerek sinüzit sonucu oluşan kist açıldı ve içerisindeki mantar taşları tamamen temizlendi. Yalnızca 1 gün hastanede gözlem amaçlı yatırılan hasta ertesi gün sağlıklı bir şekilde kontrollerine gelmek üzere taburcu edildi. Hastamızın cerrahi tedavi sonrası baş ağrısı şikayeti tamamen geriledi" dedi.

Ameliyattan sonra adeta tekrar doğduğunu söyleyen Veli Çeliker ise, "Denizli'de hatta yakın illerde bulunan birçok hastaneye gittim, ilaç verip hep kısa süreli çözümlerle benim şikayetime çare olamadılar. Şuan tüm şikayetlerimden kurtuldum ve hayat gerçekten sağlıkla yaşarsan güzel. Bu süre zarfında hayattaki en değerli şeyin sağlık olduğunu bir kez daha anladım" dedi.

DENİZLİ, (DHA)
 

Son Güncelleme: 26.05.2017 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.