01 Mayıs 2018 Salı 18:42
Buldan'da belediye çalışanları 1 Mayıs’ı başkanla birlikte kutladı

Belediye Konutları’nda bulunan Mustafa Kemal Atatürk Parkı’nda buluşan Belediye Başkanı Gülbay ve çalışanlar, birlikte kahvaltı yaptılar. Tüm şehitler için yapılan saygı duruşu ve ardından birlikte söylenen İstiklal Marşı’nın ardından, etkinliğe eşi Müjgan Gülbay'la birlikte katılan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay kısa bir konuşma yaptı.

Öncelikle emeğin ve dayanışmanın bayramı olan 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle belediye çalışanlarının ve tüm emekçilerin bayramını kutlayan Gülbay, Buldan Belediyesinin, kısıtlı olanaklarına rağmen Türkiye’de çalışanlarına en yüksek ücret ödeyen belediyeler arasında olduğunu, bundan sonra da bunu devam ettireceklerini belirterek, Buldan Belediyesinin, çalışanlarının gayreti ve üstün çalışma azmiyle çok daha büyük işler başaracağına inandığını söyledi.

Tüm Yerel Yönetim çalışanları Sendikası (Tüm Yerel Sen) temsilcisi Süleyman Çizmeci ile Belediye İşçileri Sendikası (Belediye-İş) temsilcisi Osman Gülsün’de ayrı ayrı yaptıkları konuşmada, işçi ve memur tüm belediye çalışanlarının 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladılar.

Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 02.05.2018 01:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.