13 Temmuz 2017 Perşembe 10:06
Buldan'da hedef yüzme bilmeyen çocuk kalmaması

Buldan Belediyesi Kültür ve Spor Faaliyetleri kapsamında açılan kursa 550 çocuk katıldı. Gruplar halinde araçlarla Buldan'a 6 km uzaktaki özel bir yüzme havuzuna taşınan çocuklara özel eğitimli öğretmenler tarafından ders veriliyor.

Okulların kapanması ile tatile giren çocukların hem boş vakitlerini sağlıklı bir şekilde değerlendirmelerini, hem de çocukların yüzme öğrenmelerini sağlamak amacıyla bu kursu açtıklarını söyleyen CHP'li Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, "Birkaç yıldır bu kursları açıyoruz. İlk yıl 650, ikinci yıl 450, bu yıl da 550 çocuğumuz bu kurslara katıldı. Hedefimiz sağlam kafa sağlam vücutta bulunur ilkesi ışığında yüzme bilmeyen hiçbir çocuğun kalmaması" dedi.

DHA

Son Güncelleme: 13.07.2017 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.