02 Mayıs 2017 Salı 16:20
Çamelispor'dan anlamlı destek

Çameli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından öksüz-yetim veya ailesi bir şekilde parçalanmış (anne ve babası ayrılmış) ailelerin başarılı öğrencileri için hazırlanan ve uygulamaya konulan; belediye ve hayırsever kurum ve kuruluşların da destek verdiği 'Küçük Dokunuşlarla Mutlu Odalar' projesi ile ihtiyaç sahibi 3 ailenin 5 öğrencisine çalışma odası oluşturuldu.

Anlamlı projeye destek olan Çameli Spor Kulübü de, ilçenin Kalınkoz Mahallesinde ikamet eden ve yakalandığı amansız hastalık sonucunda babalarını kaybeden 3 öğenciyi çalışma odasına kavuşturdu.

Çameli Kaymakamı Onur Özaydın katkılarından dolayı Çameli Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aksoy, As Başkan Halim Ayten ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlyas Sysal, Adnan Gököz ve Mehmet Kürşat Sargın'a plaket verdi. Duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 25.07.2017 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.