16 Temmuz 2017 Pazar 02:31
Denizli'de 15 Temmuz coşkusu

Denizli'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün etkinlik alanı olan Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı, akşam saatlerinden itibaren dolmaya başladı. Binlerce Denizlili ellerinde Türk bayraklarıyla üstleri alınarak alana alındı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından alanda dev platform kurulurken, Büyükşehir, Merkezefendi ve Pamukkale Belediyeleri alanda kurdukları stantlarla alana gelenlere çeşitli ikramlarda bulundu. Dev platformda Denizli Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı marşlar çalıp gösteriler yaparken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şehitler Köprüsü'nde yapılan törendeki konuşması iki dev ekrandan alandakilere aktarıldı. Denizli Ticaret Odası 15 Temmuz nedeniyle Yeni Camii'de şehitler için mevlit okuttu, lokma dağıttı.  Meydanda şehitler için Kuran okundu, dualar edildi.


Hüseyin Akkoyun isimli engelli bir vatandaş da elinde 3.5 metre büyüklüğündeki Türk Bayrağı'yla etkinliklere katıldı. Bacağında protez olan Akkoyun,  Dokuzkavaklar Mahallesi'nden 6 kilometre yürüyerek törenlere katılmak için meydana geldiğini söyledi.


Memur-Sen'e bağlı sendikaların üyeleri 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle şehitler için yürüyüş düzenledi. Sendika üyeleri ellerinde Türk bayrakları, üzerlerinde 249 şehidin fotoğraflarının bulunduğu önlüklerle Doktorlar Caddesi'nden Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı'na kadar yürüdü.  

Kent merkezinin yanı sıra 17 ilçenin meydanlarında da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle etkinlikler düzenlendi, vatandaşlar meydanda toplandı.  

Etkinlikler sabah namazına kadar sürecek.

DHA

Son Güncelleme: 16.07.2017 03:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.