25 Kasım 2016 Cuma 17:28
Duyarlı şoföre ödül

Denizli'de geçen çarşamba günü otobüse bindikten sonra fenalaşan ve baygınlık geçiren Dudu Kule'yi sefer güzergahından çıkarak Denizli Devlet Hastanesi'ne götüren otobüs şoförü Ahmet Tetik'i, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ödüllendirdi.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. Başkanı Mustafa Gonca, Genel Müdür Turgut Özkan ve otobüs şoförü Ahmet Tetik, Başkan Osman Zolan'ı makamında ziyaret etti.

Belediye otobüs şoförü Ahmet Tetik'i duyarlı davranışından dolayı kutlayan ve Cumhuriyet altınıyla ödüllendiren Osman Zolan, "Ani gelişen olay karşısında vatandaşımızın sağlığını korumak için her türlü riski alarak hastaneye ulaştırdınız. Çok teşekkür ediyorum. Yapılması gereken bu. En değerli varlık insandır. Bizim gösterdiğimiz bu hassasiyeti, otobüsün içerisinde yaşanan olayda siz de gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

Otobüs şoförü Tetik ise, her insanın yapması gereken davranışı sergilediğini söyleyerek Zolan'a kendisini ödüllendirmesinden dolayı teşekkür etti.

(DHA)
 

Son Güncelleme: 25.11.2016 17:48
Anahtar Kelimeler:
Osman ZolanAhmet Tetik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.