09 Mayıs 2018 Çarşamba 14:04
Geleneksel Tavas Tanıtım Günleri’ne yoğun ilgi

Denizli'nin en çok ilgi gören ve kalbi şehrin merkezinde atan alışveriş merkezi Forum Çamlık, onuncu yılı şerefine gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini ekledi. 4 ve 5 Mayıs 2018 tarihlerinde Tavas Belediyesi’yle ortaklaşa düzenlenen Tavas Geleneksel Tanıtım Günleri kapsamında Forum Çamlık pek çok önemli ismi ağırladı.

Yöresel lezzetleri, dansları ve el sanatlarının nadide örneklerini ziyaretçilerle buluşturan bu özel etkinliğe Denizli Valisi Hasan Karahan, Garnizon Komutanı Çetin Köklü, İl Jandarma Komutanı Metin Düz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Tavas Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Başlı ve Osman Hıra, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tugay Komutanı Kurmay Albay Gültekin Yaralı, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, önceki dönem Denizli Belediye Başkanı Ali Aygören, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili de katıldı.

Denizli’nin ilçelerinden Tavas’ın özel tatları olan baklava ve leblebi tadımları eşliğinde Kızılcabölük dokuma bezi standı, tel kırma atölyesi ve nadide bir sanat olan terrakotanın tanıtım noktalarını ziyaret eden katılımcılar, Tavas’ta hazırlanan Truva filmi kıyafetleri sergisini de gezdi. Sürpriz Zeybek dansı gösterileri de katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.