07 Haziran 2017 Çarşamba 12:43
Gürlesin, halkın sorun ve taleplerini dinledi

Pamukkale Belediyesi'nin şubat ayından bu yana düzenlediği halk günü toplantısının beşincisi Pamuk Kafe'de yapıldı. Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin, başkan yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya ve daire müdürleriyle birlikte vatandaşların sorunlarını dinledi, talep ve beklentilerine yanıt verdi. Halk Günü'ne katılan çok sayıda vatandaş sorun ve beklentisini Başkan Hüseyin Gürlesin'e bire bir anlatıp çözüm isteme fırsatı buldu.

Pamukkale'nin 337 bin nüfusu ile Türkiye'de 26 ilden büyük bir ilçe olduğunu belirten Hüseyin Gürlesin, "Eğer insanlarımızın derdine bir nebze olsun çözüm bulabiliyorsak ne mutlu bizlere. Yeni kurulan bir belediyeyiz. Birçok sistemin sağlıklı bir şekilde işleyebilmesi için başta ben olmak üzere hepimize görevler düşüyor. Ekibimle beraber vatandaşlarımızın isteğini karşılayabilmek ve sistemi oturtabilmek için gecemizi gündüzümüze katmaya devam ediyoruz. 337 bin nüfusumuz var. Bu nüfusla Türkiye'deki 26 ilden daha büyük bir ilçeye sahibiz. 3 yıllık bir belediye olarak 50 yıllık belediyelerin veremediği hizmetleri vermeye başladık. 68 mahallemiz var. İlçemizin bir ucu Gözler bir ucu Cankurtaran. İkisinin arasındaki mesafe 65 kilometre. Sadece gidip gelmek 2 saat sürüyor. Sorumluluğumuzun ağır olduğunu biliyoruz. Ama bu sorumluluk karşısında rehavete düşersek insanlarımızın sorunlarına çözüm olabilirsek ne mutlu bizlere" dedi.

Halk Günü'nde vatandaşların belediye ile ilgili talepleri ilgili daire müdürlerine bilgi verilerek çözümü istenirken, Kaymakamlık, Sosyal Yardım Müdürlüğü, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve DESKİ gibi görev ve yetki sorumluluğu dışında kalan sorun ve talepler ise not alınarak ilgili kurumlara iletilmesi kararlaştırıldı.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.