02 Eylül 2015 Çarşamba 14:55
Kameroğlu'dan Hayırlı Destek

 Çivril’in Akçaköy mahallesinde yaşayan Mehmet Demirtaş ile Karabedirler mahallesinde yaşayan Songül Kabak çiftçinin düğünlerini yapmak isteyen Kameroğlu “Allah evlenene yardım eder. Bu gençler hayırlı bir iş için yola çıkmışlar ama bazı sıkıntılar yüzünden mutlulukları gecikmiş. Geçen hafta gazetede gördükten sonra bu gençlere yardım etmek istedim. Allah bu gençleri her daim mutlu etsin” dedi.

Çivril Belediyesi Sevgi Eli Derneği sorumlusu Gonca Dikeç ile birlikte Kadir Kameroğlu’nu ‘Dostlar Meclisinde’ ziyaret eden gençler Kadir Kameroğluna teşekkür ederek elini öptüler. Ziyaret sırasında gençlerin ev eşyalarını düğün hediyesi olarak tamamını karşılayacağı sözünü veren Kameroğlu “bize düşen sizin mutluluğunuz için elimizden geleni yapmak size düşende kuracağınız bu yuvada sağlıklı, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmek. İnşallah ev eşyalarınızı aldıktan sonra düğününüzü de yaparız. Düğününüzde de aracımı gelin arabası olarak vereceğim” dedi.

Son Güncelleme: 02.09.2015 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.