16 Mayıs 2017 Salı 13:20
Merkezefendi'den öğretmenlere bisiklet

Merkezefendi Belediyesi, öğrencilere bisiklet dağıtımı projesini genişleterek öğretmenlere de bisiklet hediye etmeye başladı. Bu kapsamda ilçedeki okullarda görev yapan öğretmenlere de bisiklet verilmeye başlandı. İlk etapta 1000 adet bisiklet öğretmenlere dağıtıldı. Öğretmenlere bisikletlerini Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu teslim etti. Bisiklet hediyelerini alan öğretmenler uygulamadan çok memnun olduklarını söyleyerek Başkan Subaşıoğlu'na teşekkür etti.

Başkan Muhammet Subaşıoğlu, öğretmenlerin de bisiklet konusunda da yeni nesle örnek olacağını belirterek, "Bisiklet dağıtımında 3'üncü yılımızdayız. Bu zamana kadar hep öğrencilere hediye ettik. Ancak düşündük ki bu çocuklara örnek olan, onları yetiştiren, bilinçlendiren öğretmenlerimize de bisiklet hediye edelim. Bisiklet binme kültürünü yayma konusunda bu çok önemli. Öğretmenlerimiz bisiklet kullanırsa, öğrencilerin de onlardan örnek alacağını düşünüyoruz. Bisiklet kültürünü bu şekilde daha hızlı yayabiliriz diye düşünüyoruz" dedi.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.