05 Nisan 2016 Salı 14:23
Pamukkale Belediye Meclisi'nde seçim heyecanı

Pamukkale Belediye Meclisi Nisan ayı ilk bileşimini Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin başkanlığında yapıldı. Oturumda ise gündemde seçimler vardı. Görev sürelerinin dolması nedeniyle kapalı oylamayla Meclis birinci başkanvekili, ikinci başkanvekili, asıl ve yedek katip üye ve encümen üye seçimi yapıldı. Açık oylamayla ise beş komisyonun üyeleri belirlendi.

Kapalı oylama ile gerçekleşen seçimlerde meclis birinci başkan vekili olarak Haluk Değirmenci, meclis ikinci başkan vekili Adnan Kaya, meclis asıl katip üyeliğine Nihat Akın ve Sibel Doğruöz, meclis yedek katip üyeliğine Kadir Erken, Aynur Akdemir, encümen üyeliğine ise Kadir Erken, Sibel Doğruöz, Aynur Akdemir seçildi.

Pamukkale Belediyesi'nin 2. yılını tamamladığını belirten Belediye Başkan Hüseyin Gürlesin, "Tüm eksiklikleri tamamlanmış, modern bir Pamukkale yolunda ilerleyişimiz devam ediyor. 68 mahallemizin tamamında yatırımlarımızla, merkezde ne varsa en uç noktada o olacak düsturu ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Eserlerimiz bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Dönemimiz sonunda inşallah ortaya çıkan fotoğrafa baktığımızda Pamukkale'nin geldiği noktayı hep birlikte görmüş olacağız" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.