03 Ekim 2015 Cumartesi 16:39
Sağlık yöneticilerine GEKA'dan eğitim desteği

 Denizli Sağlık Müdürlüğü'nün sağlık hizmetlerinin etkin, verimli, kaliteli ve sürdürülebilir olması için hazırladığı 'Yönetim Becerileri Eğitimi' projesi, GEKA tarafından Teknik Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazandı. Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı ile GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, protokol imzaladı.

Sağlık hizmetleri ülkelerin ve toplumların gelişmişlik göstergeleri açısından en önemli kriterlerden birisi olduğunu söyleyen Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, "Etkin, verimli, ulaşılabilir ve kaliteli bir sağlık hizmet yönetimi, gelişmiş ve yaşam standardı yüksek nitelikli bir toplum ifadesidir. Sağlık hizmetlerinin etkin, verimli, kaliteli ve sürdürülebilir nitelikte sunumunda, yetişmiş ve donanımlı insan kaynağı en önemli stratejik değerimizdir. Denizli'de sağlık hizmetlerinin planlanması, uygulanması ve koordinasyonun yönetiminden sorumlu olan sağlık yöneticilerine yönelik hazırladığı proje teknik destek almaya hak kazandı. İmzaladığımız protokolle projeyi hayata geçireceğiz" dedi. Dr. Arpacı, Yönetim Becerileri Eğitimi'nin 6-7 Kasım tarihlerinde GEKA desteğiyle Sağlık Müdürlüğü yönetiminin tam kadro katılımı ile dört oturumda gerçekleştirileceğini söyledi.

Osman Nuri BOYACI / DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.