09 Mart 2017 Perşembe 17:28
Şehit anneleri unutulmadı

Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kadınlar Günü etkinliğine; Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eşi Derya Gürlesin, 24. Dönem Denizli AK Parti Milletvekili Nurcan Dalbudak, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Stand-up sanatçısı Ömer Akbaba'nın tek kişilik gösterisiyle başlayan etkinlikte, komedyen Ömer Akbaba esprileriyle kadınları kahkahaya boğdu. Daha sonra Denizlili Udi Seyfi Seyfettin Akkalp, müziğiyle ve seslendirdiği şarkılarla izleyenleri dinlendirdi. Tuval olarak ışıklı cam, boya yerine kum, fırça yerine parmaklarını kullanan kum sanatı ustası Ömer Faruk Elmas'ın görsel şovu salonu dolduranlar tarafından beğeniyle izlendi. Daha sonra 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere şehitler için hazırlanan sinevizyonda film gösterimi yapıldı. Geceye şehit anneleri de özel davetli olarak katıldı.



Gecede konuşan Başkan Gürlesin, "Kadın ve erkek bir bütünün, eşit iki parçasıdır. Sadece bir gün değil, yılın 365 günü bir bütünün parçası olan kadının önemini etkinliğimizde anlatmaya çalıştık. Kadınımız bizim için çok değerli. Kadınımız varsa hayatımızın tadı, anlamı var. Biz de belediye olarak bu günün anısına, dolu dolu bir program sunmak istedik. Kadınlar Günü etkinliğimize daha anlam katması için, gecemize şehit annelerimizi, ailelerimizi de davet ettik. Onların şahsında bugüne kadar devletimiz, milletimiz, bayrağımız için canlarını hiçe sayan tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyoruz" dedi.



Şehit aileleri adına konuşan Şükran Topuz ise kadınlara sadece kadınlar gününde değil her zaman saygı duyulması gerektiğini söyledi. Topuz, "Ülkemizde yaşanan terör olaylarının bir an önce bitmesini, hiç bir annenin şehit acısını yaşamaması için dua ediyoruz. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'e de her zaman olduğu gibi bizleri unutmadığı için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.



Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, program sonunda şehit annelerine çiçek, sanatçılara ise plaket verdi.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.