19 Mayıs 2019 Pazar 15:27
“Türk genci, Cumhuriyet’in yılmaz bekçisidir”

“19 Mayıs 1919, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtuluşu için yola çıktığı gündür” diyen Başkan Çobanoğlu, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Samsun’da yanan ateş, tüm Anadolu’yu aydınlatmıştır ve kurtuluş meşaleleri yanmıştır. Milli Mücadeledeki inanç, birlik, beraberliğin her zaman örnek alınarak, aynı kararlılıkta sürdürülmesi ülkemizin başarıya ulaşmasında en büyük etken olacaktır. Türk genci, Türk İstiklali ve Türk Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçisidir. 19 Mayıs, emanetine sahip çıkan Türk gencinin gururu, gençliğine güvenen Ata’nın doğduğu gündür. Türk genci şanlı tarihinin bugün ve yarınların tek ve en büyük güvencesidir.

Bayrağımız, hür olarak Vatan Toprakları üzerinde dalgalanıyorsa, bunu borçlu olduğumuz Büyük Önder Atatürk başta olmak üzere bütün şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyor; tüm gençlerimizin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı sevgi ve saygı ile kutluyorum”.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.