25 Haziran 2017 Pazar 15:43
Yücel Güngör: “Bayram huzur ve barış demektir”

AK Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör, 25 Haziran 2017 Pazar günü başlayacak Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında başta Merkezefendi de oturan vatandaşlarımız olmak üzere tüm inananların Ramazan Bayramını en içten dilekleri ile tebrik ettiğini belirten Güngör,  insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği müstesna günler olarak da ele alınan bayramların, birer sevgi günü olarak toplumda var olan dayanışma ruhunu daha da artırdığına dikkat çekti.


Ramazan Bayramının tüm gönül coşkusu içerisinde idrak edilmesi temennisinde bulunan Yücel Güngör, mesajında, "Ramazan Bayramının hemşerilerimize ve dünyadaki tüm inananlara sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.