07 Nisan 2016 Perşembe 16:07
AK Partili kadınlardan huzurevi ziyareti

 AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Regaip Kandili nedeniyle Denizli Huzurevi'ni ziyaret etti. Huzurevinde kalan yaşlıların ellerini öpüp, kandillerini kutlayan AK Partili kadınlar, bir süre sohbet edip, yaşlıların isteklerini dinledi.


Regaip Kandilinin üç ayların başladığı gün olduğunu söyleyen AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Akdemir, "Bu özel günde huzurevindeki yaşlılarımızı ziyaret etmek bize ayrı bir mutluluk verdi. Bizler gösterdiğimiz sevgiyle genç kuşağa örnek olmayı başardığımız ölçüde yaşlandığımızda saygıyı hak edebileceğiz. Amacımız büyüklerine saygılı, küçüklerini koruyup gözeten ve onlara iyi örnek teşkil eden kuşakların yetişmesini sağlamaktır. Gençlerimizin örf ve adetlerimizi yaşatmalarını, bu yönde faaliyetlerde bulunmalarını önemsiyoruz. Kadın kolları olarak bu tarz sosyal etkinliklerimizi daha da artırarak sürdüreceğiz" dedi.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.