23 Nisan 2016 Cumartesi 16:15
Akdemir'den kutlama mesajı

 Başkan Akdemir’in mesajı şöyle:
 "23 Nisan 1920 Türkiye Cumhuriyeti‘nin kurulduğu, Egemenliğin Kayıtsız Şartsız halka verildiği, yok oldu denilen Türk Milletinin işgalcilere karşı milletçe “Hayır” dediği, “Biz bu topraklar üzerinde varız ve sonsuza kadar da var olmaya devam edeceğiz, kendi hayatımıza, kendimiz sahip çıkacağız”diye haykırdığımız gündür.

23 Nisan 1920 Türk Milletinin iradesini temsil eden birinci Büyük Millet Meclisinin açıldığı ve Türk halkının egemenliğinin ilan edildiği tarihtir. Türk çocuklarına armağan olan bu bayram, aynı zamanda dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarının güçlendirilmesine ve gelecekte tüm insanların barış içinde yaşamalarına vesile olacaktır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ayrıca, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Dünya üzerinde çocuk bayramı kutlayan tek ülke olan Türkiye’nin tarihinde insan sevgisini ve kardeşliği hayat felsefesi haline getirdiğinin örneklerinden biridir.
 
Geleceğimizin güvencesi olɑn çocuklɑrımızın, kendi bɑşınɑ kɑrɑr verebilen, hɑyɑtın güçlükleri ile bɑş edebilecek ölçüde donɑnımlı ve yetenekli gençler olɑrɑk yetiştirilmeleri ortɑk hedefimizdir.

Çocuklarımıza daha güzel ve daha yaşanabilir dünya bırakmak ortak sorumluluğumuzdur. Çünkü yavrularımız insanlığın ortak umudu, geleceğimizin en önemli hazinesidir. 

Sevgili çocuklarımıza da görevler düşüyor. Onlara diyorum ki;
Sevgili çocuklar, Sizlere düşen görev, çalışkan, dürüst, okuyan, ahlaklı,vatanına milletine ve dinine bağlı,birey olmaktır.Sizler,bizlerden alacağınız değerleri yukarıya en yukarıya taşıyacaksınız. Hepinizi çok sevdiğimizi ve güvendiğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Başarılarınız ve mutluluğunuzun daim olması, en büyük dileğimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar meclis çatısı altında miletimize emeği geçen tüm meclis üyelerini en derin saygı ve rahmetle anıyor, bu bayramın tüm dünya çocuklarının barış, refah ve huzur içerisinde yaşamasına vesile olması dileğiyle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiAynur Akdemir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.