21 Şubat 2020 Cuma 13:21
Almanya'daki Denizlililer 2 Şubat'ı 'Dünya Denizlili'ler Günü' ilan ettiler

Toplantıda bulunan Denizli Kültür Derneği Başkanı Şakir Yelpaze, yönetim kurulu üyesi Cihangir Ertan, Kadın kolları başkanı Mavi Demirdaş, yönetim kurulu üyesi Metin Sarıefe ve Başkan yardımcısı Hasan Demirdaş bundan böyle bu tarihte etkinlik yapmayı planladıklarını, zamanla bu tarihin dünya'nın her yerinde kutlanmasını beklediklerini belirttiler.

Kendilerine destek veren Avrupa Denizlili'ler Derneği, Denizli Tutluca Derneği, Solingen Denizli Derneği ve Belçika Denizlili'ler Derneği'ne teşekkür eden Dernek Başkanı Şakir Yelpaze, 2014 yılından beri bir çok faaliyette bulunduklarını, Dünya Denizlili'ler Günü ile yeni bir etkinlik ile hizmete devam edeceklerini bildirdi. 01 Mart'da Türkiye'den tanınmış sanatcılardan kurulu Seksenler dizisindeki kahveci Mesut karekterini canlandıran Necmi Yapıcı'nın önderliğindeki Yapıcı Tiyatro'yu Bielefeld'e getireceklerini, tiyatro sevenlerini müthiş bir komedi ile buluşturacaklarını belirten Şakir Yelpaze, geleneksel haline gelen Denizlili'ler pikniğini'de 01 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştireceklerini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.