08 Mayıs 2016 Pazar 12:28
Ankara'da Denizli'yi temsil ettiler

 8-9 Nisan’da gerçekleşen ve 81 farklı şehirden gençlerin ve bakanlık daire başkanının hazır bulunduğu, 'Tütünle Mücadelede Sivil Toplum ve Gençlik Çalıştayı' adlı, Dumansız Hava Sahasının geliştirilmesini amaçlayan 3 günlük çalıştay sonunda katılımcılar kendi şehirlerine dönerek Dumansız Hava Sahasının geliştirilmesi ve yerelde ki gençlerin bu konuda eğitilmesi hakkında bilgi sahibi oldu.

Denizli‘de de hayatın birçok yerinde uygulanan proje Denizli halkına rahat ve sağlıklı bir ortam sağlamayı amaçlıyor.

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Yılmaz ve Vardar: "İlerleyen günlerde sigara paketlerinin tek renk haline getirilmesi ve Dumansız Hava Sahasının genişletilmesi hakkında başta Türkiye ve Denizli hakkında önemli kararlar aldık. İnşallah yakın zamanda kamunun diğer ortak kullanım alanları da Dumansız Hava Sahasına dönüşecek. Böylesi büyük bir projede Denizli’yi temsil etmek bizler için ayrı bir gurur ayrı bir mutluluk, inşallah 31 Mayıs 2016 Dünya Tütünsüz Gününde Ankara’ya tekrar giderek Sağlık Bakanımız sn. Mehmet Müzezzinoğlu’na proje hakkında Denizli ‘de ki gelişmeleri sunacağız ve ortak değerlendirme sağlayacağız"açıklamasında bulundular.

Son Güncelleme: 08.05.2016 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.