07 Mayıs 2015 Perşembe 12:59
Çameli kışa hazırlanıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kış hazırlıkları ve dere yataklarının kontrol altına alınması için sürdürülen çalışmalar devam ediyor

Gökçeyaka Mahallesi Kabaçam mevkiindeki kış aylarında aşırı yağışlardan dolayı akan yağmur suların taşması ve eski menfezin yetersiz kalması nedeniyle Menfez köprü inşaatına başlandı. Menfez alanın açılması ile çalışmaların hız kazanılarak en kısa zamanda bitirilecek.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Cengiz Arslan “ İlçe genelinde Menfez çalışmaları olası Su Taşkınları karşı tedbirimizi şimdi almak için tüm Belediye ekiplerini ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşlerini seferber etmiş bulunmaktayız. En kısa zamanda bu sorunları çözeceğiz. Görevi devraldığımızdan beri tek amacımız oldu, o da halkımıza hizmetin en iyisini yapmak Aynı zamanda dar geçiş olan yolumuz iş bitiminde genişleyecek olup araç geçişlerinde rahatlık sağlanacaktır” dedi. 

Son Güncelleme: 07.05.2015 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.