06 Ocak 2017 Cuma 17:22
Çöp kumbaralarıyla geri dönüşüm bilinci aşılanacak

Merkezefendi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ambalaj atıklarının geri dönüşümü için özel olarak hazırlatılan 80 geri dönüşüm kumbarası, ilçenin farklı bölgelerine yerleştirilmeye başlandı.

İlk olarak Denizli Devlet Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesi'ne yerleştirilen kumbaralar hastane çalışanları ve vatandaşların kullanımına sunuldu. Çocukların ve gençlerin geri dönüşüm konusunda bilinçlenmesi için ilçedeki Arif Yalınkaya İlkokulu, Hacı Hasan Ali Kömürcüoğlu Ortaokulu, Sevil Kaynak Ortaokulu, 19 Mayıs Ortaokulu, Erbakır Fen Lisesi ve Gültepe İmam Hatip Ortaokulu'na kumbaralar yerleştirildi. Geri dönüşümle ambalaj atıkların ekonomiye tekrar kazandırılması hedeflenirken, kumbaraların İlçe genelindeki diğer okullara da yerleştirilmesi planlanıyor.

(DHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.