16 Nisan 2017 Pazar 16:24
Denizli'de 700 kişi ambulanslarla sandığa taşındı

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, referandum nedeniyle bugün yoğun mesai harcadı.

Hastanelerde yatarak tedavi gören ve evinde tedavi gören yada yatalak olan kişilerin talepleri üzerine, oy kullanacakları sandıklara gidebilmek için ambulanslar ve binek araçlar tahsis edildi.

Hastanelerdeki hastalar, doktorların izinleriyle ambulansa alınarak sağlık ekipleri işliğinde oy kullanacağı sandığa götürülüp, oy kullanmaları sağlandı. Evde Bakım Hizmeti ekipleri de evlerde tedavi gören özellikle yürüyemeyen yaşlıları evlerinden alıp, sandıklara taşıdı. Şemikler Mahallesi'ndeki evinde evde tedavi gören 79 yaşındaki Fatma Atabay da hizmetten faydalandı. Aydem Fen Lisesi'ne götürülen, başında hemşire ve sağlık görevlilerinin bulunduğu Fatma Atabay, koltukla 2186 Nolu sandığa kadar taşındı. Oyu kullanan Atabay, daha sonra tekrar ambulansla evine götürüldü.

Denizli genelinde 380 evde bakım hizmeti olmak üzere toplam 700 kişinin hastane ve evinden sandığa taşındığı öğrenildi.

Denizli'de sabah saatlerinde oylarını kullanan vatandaşlar, havanında sıcak olmasından dolayı piknik alanlarına akın etti.

Vatandaşlar oylarını kullandıktan sonra piknik alanlarına gidip, güzel havanın tadını çıkardı.

DHA

Son Güncelleme: 16.04.2017 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.