03 Ekim 2017 Salı 12:49
Denizli'de mimarlara yeni hizmet binası

Mimarlar Odası Denizli Şubesi, yeni hizmet binası yapımı konusunda karar alındıktan sonra proje yarışması düzenledi. Projeyle ilgili ruhsat ve tüm resmi prosedürlerin tamamlanmasının ardından hizmet binasının yapımına sponsor ağırlıklı olarak başlandı. Saltak Caddesi'ndeki yeni hizmet binası inşaatının temeli, yönetim kurulu ve oda üyelerinin katılımıyla atıldı.

Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı Suat Bilge, bodrum artı 3 kattan oluşacak binanın bir yıl içerisinde tamamlanmasını beklediklerini belirterek, "Mevcut binamız, üye sayımızın artması ve Pamukkale Üniversitesi öğrencilerinin de katılımıyla çalışmalarımızı ve etkinliklerimizi karşılayamaz hale gelmişti. 2013'te odamıza bir arsa kazandırmıştık. Proje yarışması ve sponsorluk görüşmelerimizin ardından temelini attığımız hizmet binamızın yapımına 11 marka destek veriyor. Yeni binamızda sergi, kokteyl ve konferans salonlarımızın yanı sıra proje kontrol, teknik birimler için katlar ve toplantı odaları bulunacak" dedi.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.