21 Şubat 2019 Perşembe 22:01
Denizli Ülkü Ocakları, Çakıroğlu'nu andı

Pamukkale Ünivertsitesi (PAÜ) Yerleşkesinde düzenlenen etkinliğe, Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, PAÜ Genel Sekreteri Prof. Mehmet Ali Sarı, Türkiye Kamu Sen Denizli İl Temsilcisi Rayif Kurşunoğlu, Pamukkale Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Han, Merkezefendi Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Karakurt, TÜRKAV Başkanı Ahmet Aykol,  Kamu Sen’e bağlı sendikaların başkanları, PAÜ Öğretim Üyeleri ve çok sayıda Ülkücü katıldı. 

Kur’an-ı Kerim okunması, lokma hayrı ve Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına fidan dikiminin ardından,  İİBF konferans salonunda Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun fotoğraflarından oluşan sergi açılışı gerçekleştirildi. Anma etkinliği’nde konuşan Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun 4'üncü ölüm yıl dönümü dolayısıyla  anma etkinliği düzenlediklerini belirterek, "Bizler bugün rahmetli şehidimizin sene-i devriyesinde şehidimizi anmak, emanetinin emin ellerde olduğunu bir kez daha vurgulamak adına anma etkinliği düzenledik. Herkes bilmelidir ki; ülkücü hareket dünden bugüne Türk milleti, Türk devleti adına her türlü bedeli şereflerin en büyüğü saymış ve ödemek için her zaman en önde koşmuştur. Ülkücü hareket dün de, bugün de bu meydanlarda şehit olmaya hazırdır. Ülküdaşlarımızla gönül gönüle, omuz omuza yürümektedir. Rahmetli şehidimiz tarih okurken, tarih yazmıştır. Memleketimiz, milletimiz için bölücü terör örgütlerine üniversitelerde meydan vermemek için şehit olmuştur. Onun için Üniversitelerde  bir tane bölücü terör örgütü militanına dahi asla yer yoktur. Başta Fırat Yılmaz Çakıroğlu olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Mekanları cennet olsun” dedi.

Hisarlıoğlu’nun konuşmasının anma etkinliğinde Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun hayatını anlatan belgesel yayınlandı. Çakıroğlu’nun sevdiği türkülerden oluşan mini konser verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.