25 Şubat 2019 Pazartesi 15:02
Genç yaşta kansere yenilen Polis Memuru son yolculuğuna uğurlandı

Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 35 yaşındaki Polis Memuru Hülya Özdemir, tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün yaşama veda etti. Genç yaşında kansere yenik düşen polis memuru için Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi.

Törene Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Özdemir’in polis eşi İsmail Özdemir, mesai arkadaşları, sevenleri ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, törende yaptığı konuşmada Özdemir’in mesleğine aşık bir insan olduğunu belirterek, “Büyük bir gayretle, disiplinle çalıştı ama amansız hastalık onun yakasını bir türlü bırakmadı ve aramızdan ayrıldı. Eşine, kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.”dedi.


Özdemir’in cenazesi düzenlenen törenin ardından Fetih Camii’ne götürüldü. Burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Servergazi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Son Güncelleme: 25.02.2019 21:38
Anahtar Kelimeler:
Polis MemuruHülya Özdemir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.