29 Ekim 2020 Perşembe 16:19
Gökbel: “Cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır”

AK Parti Pamukkale ilçe Başkanı Uğur Gökbel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı. 97 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilan ettiği Cumhuriyetin önemli sınavlardan başarıyla geçtiğini belirten AK Partili Gökbel, “Cumhuriyetimiz bir asıra yaklaşan köklü geçmişi ile koca bir çınar olmuştur. Bu süre zarfında milletimiz cumhuriyete sahip çıkmış, kanı ve canı uğruna Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bugünlere getirmiştir. Türk Milleti, atalarının kanlarıyla elde edip miras bıraktığı cumhuriyete bundan sonra da aynı feraset ve inançla sahip çıkacaktır.” dedi.

“CUMHURİYET İLELEBET YAŞAYACAKTIR”

Gökbel, “Türkiye Kalkınma ve demokrasi mücadelesini, içeriden ve dışarıdan yapılan tüm saldırılara ve engellemelere rağmen kararlılıkla sürdürmektedir. Bu zorlu süreçte yaşadığımız sıkıntılar, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhumuzu güçlendirmiş, din, dil ve ırk ayrımı olmaksızın 83 Milyon vatandaşımızı tek yürek haline getirmiştir. Bu aziz vatanın evlatları, kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi bugün de birbirine kenetlenerek tek yumruk olmakta, geleceğe umutla bakmaktadır. Çeşitli müdahaleler ve saldırılarla bizleri yıldırmak isteyenler bilmelidir ki; Bu ülke beraberlik ve kardeşlikten hiç vazgeçmeyecek, Cumhuriyeti ilelebet yaşatacaktır.” İfadelerini kullandı.

“ATTIĞIMIZ DOĞRU ADIMLAR, BİRİLERİNİ RAHATSIZ EDİYOR”

Hedefine hızla yaklaşan bir Türkiye’nin,içeride ve dışarıdaki düşmanlarını rahatsız ettiğinibelirten Başkan Gökbel, “Cumhuriyetimizin 100. Yılına yaklaşırken, 2023 hedefleri doğrultusunda attığımız doğru adımların, kimleri ne kadar rahatsız ettiği ortadadır. Tarihte çeşitli kirli planlarla önümüzü kesenler bugün emellerine ulaşamadığı için daha da hırslanmakta daha sert hamleler yapmaktadır. Milletimizin feraseti ve dualarıyla her geçen gün daha da güçlenen Türkiye,içerideki ve dışarıdaki tüm hainlerin planlarını bozmakta ve yoluna devam etmektedir. Bu azim ve kararlılıkla hayalini kurduğumuz müreffeh geleceğe emin adımlarla ilerlemekteyiz. Bu önemli gün vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzereaziz vatanımız için mücadele eden, tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyor, Cumhuriyet Bayramınızı tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.