26 Eylül 2017 Salı 16:02
Hayırsever işadamı ambulans bağışladı

Hayırsever işadamı İbrahim Tan'ın ambulans bağışması nedeniyle Denizli Valiliği önünde bir tören düzenlendi. Törene Vali Hasan Karahan, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı ve hayırsever işadamı İbrahim Tan katıldı. Denizli'de ambulans sayısının arttırılmasına katkıda bulunmak istediğini belirten Tan, "Sağlık alanında bir sağlık ocağı yaptırmayı düşünüyordum. Ancak acil olarak bir ambulansa ihtiyaç olduğunu öğrendim. İnşallah önümüzdeki zamanlarda sağlık ocağını da yapmak nasip olur. Denizlimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Denizli Valisi Hasan Karahan ise, bağışlanan ambulansla birlikte kentteki ambulans sayısının 97'ye yükseldiğini belirterek, "Acil sağlık hizmetlerindeki araçlarımızın zamanla modernize edilmesi, yenilenmesi gerekiyor. Hayırseverimizin sağlık alanındaki başvurusunu biz de bu şekilde değerlendirmek istedik. Modern ve güzel bir aracı 112 Acil Servis bünyemize kazandırmış olduk. Hayırseverimiz İbrahim Tan'a teşekkür ediyoruz, diğer hayırseverlerimize de örnek olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından hayırsever işadamı Tan, kentte hizmetine sunulmak üzere tam donanımlı ambulansın anahtarını Vali Karahan'a teslim etti. Vali Karahan da, sağlık alanında verdiği destekten dolayı Tan'a plaket takdim etti. Vali Karahan ve İbrahim Tan daha sonra ambulansı inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Ambulansın Denizli Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmet vereceği öğrenildi.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.