28 Nisan 2016 Perşembe 08:20
Herşey ‘Çocuklar Gülsün‘ diye

 23 Nisan günü geldi ve duyarlılığını bir kez daha gözler önüne seren Tekden Ailesi, birçok oyuncak topladı ve Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nde 26 Nisan günü düzenlenen törende toplanan oyuncakları çocuklara hediye etti. Etkinliğe Merkezefendi Kaymakamı Şükrü GÖRÜCÜ, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret SARISOY, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Taşkın Osman YILDIZ, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih IŞIK, Denizli Kızılay Şube Müdürü Erdal OTÇU, Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat, Tekden Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Namık ÖZKAN, Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Yavuz Yıldırım, okulun öğretmenleri, öğrenciler ve aileler katıldı.


Bugüne kadar gerçekleştirdiği sosyal projeleri ile insanlara sağlık dışında da faydalı olmayı amaçlayan Tekden Denizli Hastanesi’nden Başhekim Uz. Dr. Yusuf POLAT ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde bayramın coşku ve heyecanını, hastane dışına, minik yüreklere taşımak istedik, bunun için hastanemizde özel ve güzel çocuklarımız için birbirinden güzel oyuncaklar topladık. 1 -23 Nisan tarihleri arasında hastanemizde toplanan her oyuncağı, Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nde öğrenim gören özel çocuklarımıza hediye ettik. Onların yüzündeki o tebessüm bizler için dünyalara değer. Çocuklarımızın sağlıklı yetişmesi hepimizin görevidir. Onların gelişimi ve geleceği konusunda bizlere ne görev düşüyorsa her daim yapmaya hazırız. Bu proje ile mutluluğu paylaşarak çoğaltmanın ne kadar değerli olduğunu vurgulamak istedik. Tekden Denizli Hastanesi bugüne kadar vermiş olduğu nitelikli sağlık hizmetlerinin yanı sıra koruyucu hekimlik felsefesi ve sosyal sorumluluk faaliyetleri ile de adından sıkça söz ettiriyor. Her yıl olduğu gibi bu 23 Nisan’da da en değerli varlıklarımız çocuklarımızı sevindirmek ve mutlu etmek istedik.


Bir Oyuncak Bin Gülücük’ projesi adı altında Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nde öğrenim gören özel çocuklarımızın yüzünde tebessüm bırakmak ve sürekli yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına 1 Nisan itibariyle hastanemizin giriş katına ziyaretçilere açık bir alanda çocuklar adına oyuncak toplama kutusu oluşturmuştuk. 20 gün gibi kısa bir sürede o kadar çok oyuncak topladık ki çocuklarımızın sevinci bu sayede daha fazla olacak. Hem hastane hekimlerimize ve çalışanlarımıza hem de projemize duyarlılık göstererek oyuncak bağışlayan herkese minik kalpler adına teşekkür ediyor ve minnet duyuyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.