02 Şubat 2017 Perşembe 15:59
İkametgahı taşıyıp ödülü kaptılar

Denizli'nin en büyük ilçesi olan Pamukkale'de, belediyenin ilkini geçen yıl yaptığı 'İkametgahını taşı, bileti kap' projesinin ikinci ayağı tamamlandı. Aralık ayında başlatılan kampanya kapsamında 110 kişi, ikametgahlarını Pamukkale'ye taşıdı ve çekilişe katılma hakkı kazandı. Kampanyanın kura çekimi Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin'in sosyal medya hesabından canlı yayınla gerçekleştirildi. Kampanyaya katılan 110 kişi arasından 9 talihli belirlendi.

Başkan Gürlesin'in çektiği kura sonunda Samet Atak, Cansel Demir ve Muhittin Zoroğlu tablet bilgisayar, İbrahim Eser, Serhat Yıldız ve Yusuf Aslan akıllı telefon, Recep Tahir Koçal, Tuğba Sarı ve Melis Yorulmaz termal otelde 2 gün konaklama ödülü kazandı.

İkametgahını Pamukkale'ye taşıyan herkese 3'er adet teleferik ve Pamukkale travertenlerine giriş bileti hediye edildi.


Kampanyanın her yıl yapılacağını belirten Başkan Gürlesin, Pamukkale Üniversitesi'nde öğrenim gören 50 bin öğrencinin olduğunu, bunlardan 45 bininin Pamukkale Belediyesi sınırları içerisinde ikamet ettiğini belirterek, "Belediye olarak bu öğrencilerimizin aidiyet duygusunu geliştirmek için bu kampanyayı düzenledik. Temel amacımız öğrencilerimizle sosyal bir bağ kurmak, diyalogumuzu artırmak. Bir amacımız da 337 bin nüfuslu ilçemizde oturan nüfusun reel olarak belirlenmesi. Bu kampanyamızı her yıl tekrarlamayı amaçlıyoruz" dedi.

DHA


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.