30 Ocak 2018 Salı 12:35
İMO, kentsel dönüşümü masaya yatırdı

Panele DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Görgüç, Ulaştırma Dairesi Başkanı Niyazi Türlü, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Nazım Tanrıkulu ve çok sayıda mimarlar ve mühendisler katıldı.

Panelin açılış konuşmasını yapan İMO Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel, "Kentsel dönüşümde gelinen son noktayı, ne aşamalardan geçtiğini ve nereye gitmek istendiğini bu işin mutfağından ve en yetkili kişilerinden dinlemek için Genel Müdür ve Genel Müdür Yardımcılarımızı davet ettik. Bizleri kırmayıp katkılarından dolayı sayın yetkililerimize teşekkür ederiz" dedi.

Şenel'in konuşmasının ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy'da Denizli`de kentsel dönüşümde gelinen noktayı ve süreci sayısal verilerle dinleyicilere aktardı.

'Kentsel Dönüşüm; Dünü, Bugünü, Yarını' ile ilgili bilgilerini ve tecrübelerini paylaşan Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tahsin Badem ve Üstyapılar Dairesi Başkanlığından Emrah Süme de soru-cevap kısmında da dinleyicilerin sorularına örneklerle açıkladılar.

Son Güncelleme: 30.01.2018 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.