22 Ocak 2018 Pazartesi 16:02
İnşaat Mühendisleri zemin ve yapı etkileşimini konuştu

Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Geoteknik Anabilim Dalı Başkanı Sayın Prof. Dr. Gürkan Özden`in sunduğu seminerde zeminlerin sınıflandırılmasının önemi ve hangi yöntemler ile sınıflandırılması gerektiği anlatıldı. 

Katılımın yoğun olduğu seminerde, İnşaat Mühendisleri Denizli`de zemin ile ilgili yaşadıkları sorunlar görüşüldü. Dünyadan örnekler vererek açıklamalar yapan Prof. Dr. Gürkan Özden, ülkemizde de Geoteknik dalının gelişmesi ve önem verilmesinin önemine değindi.

Seminer sonunda İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel, meslektaşına teşekkürler ederek günün hatırası olarak Prof. Dr. Gürkan Özden plaket taktim etti.

Son Güncelleme: 22.01.2018 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.